קצת על הקורס
הקורס מתמקד ביחסי הגומלין אדם- מוצר- סביבה, ומבוסס על הרעיון לפיו מוגבלות אינה נקבעת רק עפ"י מצב פיזי, אלא היא בחלקה תוצאה של מדיניות חברתית. בקורס זה נחשפו הסטודנטים לעקרונות התפיסה המכלילה והשתמשו במאפייניה לפתרון בעיות דרך עיצוב.
תמר עמר, שני שפירא ואליעזר שלר
SHAKEIT
עיצוב ADD ON לקוקטייל שייקר לשיפור האחיזה
רעות מוזס ודנה זלטה
מזמרה
מזמרה ייעודית לדילול תמרי מגהול (שהיא פעולה חקלאית שמתבצעת כל שנה). תוך דגש על בטיחות המשתמש בעבודה בגובה, והתאמה של המזמרה לגודל המשתנה של התמרים.
תהילה צוריאל, מיתר לובוצקי ואמיר קין
SQUEEZILY
עיצוב מחודש למסחטת לימון תוך התייחסות למגוון רחב של משתמשים ויכולות
יוחאי רותם, בן קורן וזוהר פיפס
PIKORO
עיצוב מחדש של מיכל מרכך כביסה בנפח 4 ליטר. בפיתוח המוצר התמקדנו בשלושה נושאים, חווית המשתמש ארגונומיה ובטיחות. בכדי להוריד עומסים הוספנו נקודת אחיזה ושנינו מעט את מראה המקבוק. כמו כן, התייחסנו לאופן האחסון ונשיאת המוצר.
יובל סמואל אריכא, מוריה גודינגר ונועם שרון
צלחות מחולקות
עיצוב חדש, אסתטי ומודולרי לצלחות מחולקות. סט הצלחות עוצב בהתאמה לצרכים של מוסדות גדולים הנותנים שירות גם לבעלי צרכים מיוחדים
אלירן אבוקסיס ומוריה אביישר
ידית ארגונומית למברשת צבע
עיצוב ארגונומי למברשת צבע לאחר מחקר מעמיק וליווי של האמנית חנה גולדברג. המברשת ידידותית לסביבה ומפחיתה משמעותית תנועות חוזרניות תוך הקלה על מפרקי הידיים. ניתנת לשימוש בשתי ידיים ובמספר אחיזות שונות ייעודיות לצורת העבודה הרצויה.
רונאל פוקסמן וחמדת רוזיצקי
כותש שום
Re design לכותש שום במהלך הפרוייקט ניסינו לחזור למקור הקדום של כותש השום - לעץ לאבן ולברזל, לעלי ולמכתש. השראות עתיקות לצד מבנה מחודש, ארגונומי ומזמין. נתנו מקום של כבוד למוצר שיכול לשמש מקצוענים וחובבנים בעולם הקולינריה, בו האסתטיקה, המהירות והיעלות הם ערכים מובילים.
גם אתם מתעניינים בעיצוב תעשייתי?
בואו ללמוד אצלנו בהדסה!
עולם במגמת שינוי מואצת, מציב אתגרים ומזמן הזדמנויות רבות ומרתקות, עבור אנשים, חברה ובעלי חיים.
אמפטיה, רגישות, קשב לאחר ורצון לחקור, להבין וליישם הם מוקד העשייה אצלנו בחוג.
אנו משתמשים במגוון הכישורים כדי לעזור ולחתור לשינוי. בואו ללמוד איתנו.